Vagus termékek
 
Vagus hírek
 
Kapcsolat/Contact
 
Általános Szerződési Feltételek (postaköltség stb.)
 

Részletek

 
A honlap frissítve:     2020.06.20.
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
 
 
MEGRENDELŐLAPOK, Rendelési információk 

Termékeink megrendelőlapjait online felületen is és letölthető Word formátumban is elérheti:

Az online felületen található megrendelőlapok kitöltéséhez kattintson ide

A kitöltött megrendelőlap a rendeles@vagus.hu címre kerül automatikusan továbbításra.

 

A letölthető Word formátumú megrendelőlapok kiválasztásához kattintson ide

 

A kitöltött megrendelőlapot a rendeles@vagus.hu címre kérjük e-mailban megküldeni, vagy postai úton, esetleg személyesen székhelyünkre eljuttatni.

 

Több termék egyidejű megrendelése esetén az online felületen kitöltött megrendelőlapok a Szolgáltató részére egyesével kerülnek automatán megküldésre, azonban az ugyanarról a névről, címről érkező megrendeléseket a Szolgáltató természetesen összesíti és egy rendelésként kezeli.

A letölthető Word formátumú megrendelőlapokat, kitöltést követően -amennyiben több termék egyidejű megrendeléséről van szó- kérjük egyben csatolja leveléhez, így azt a Szolgáltató szintén egy rendelésként tudja kezelni.

A beérkező megrendelést, ajánlatkérést a Szolgáltató munkanapokon legfeljebb 48 órán belül feldolgozza. A feldolgozás során, ha további egyeztetni való adatot talál, akkor e-mailben, telefonon stb. úton egyeztet a Fogyasztóval a pontos igényről.

 

Ezt követően küld egy visszaigazolást (a megrendelés elfogadásáról és a szerződés teljesíthetőségéről), ami a határidőt, árat, paritást, szállítási feltételeket, termékinformációkat, és minden más egyeztetett információt tartalmazhat. Több termék egyidejű megrendelése esetén, kérjük figyeljen arra, hogy a Fogyasztó által megrendelni kívánt termékek mindegyike szerepel-e a visszaigazolásban. Ha egy, vagy több termék kimaradt az összesítésből, azt jelezze, mert a Szolgáltató csak a visszaigazolt termékek legyártását, összekészítését fogja elvégezni.

 

Amennyiben a Fogyasztó a visszaigazolást elfogadja, azaz a megrendelését megerősíti, akkor a szerződés létrejön, megkezdődik az egyedi termék legyártása, illetve ha a megrendelt termék készleten van, akkor annak összekészítése.

 

Ha a Fogyasztó a visszaigazolást nem fogadja el, vagy arra nem válaszol, mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.

 

A termék elkészüléséről, rendelkezésre állásáról, majd postára adásáról, vagy személyes átvételi lehetőségéről szintén tájékoztatást küldünk. 

 

 

Amennyiben a rendelés elküldését követően 48 órán belül (munkanapokon) nem kap semmilyen visszajelzést, kérjük elérhetőségeink valamelyikén ezt jelezze, mert feltehetően valamilyen technikai probléma merült fel! Köszönjük!

 

 

 
DogWatch Ebőrző rejtettkerítés
 
Odormute szagmentesítő   Doggie Dooley kutya wc

 

 
VagusDogs Amerikai Bulldog Kennel
 
D.T. Systems
 
Plexidor kutya ajtók
 
Biomass szervestrágya
 
Goughnuts

Hamarosan...