Vagus termékek
 
Vagus hírek
 
Kapcsolat/Contact
 
Általános Szerződési Feltételek (postaköltség stb.)
 

Részletek

 
A honlap frissítve:     2020.06.20.
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
 
 
Odormute Powder

Odormute™ Powder, vagy Powder Scented (virágillatú) általános szagmentesítő: háztartás, macskavizelet, kutyakennel, kisállatketrec, madárkalitka stb...

por alakú koncentrátum 85g; 22 liter oldathoz elegendő

Itt elérheti az Odormute™ Powder MSDS lapját.

 

 

Bármely organikus szag megszüntetésére használható. Több, mint 50 éve alkalmazzák az Odormute™ termékeket, mert garantáltan működik!

Az Odormute™ formulák gazdaságos kiszerelésűek és költséghatékonyak! Ha mégsem teljesen elégedett a termékkel, visszatérítjük a termék árát a vásárlástól számított 30 napon belül!

 

  • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!


Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló! 

Nem toxikus, nem savas, nem mérgező! Nem ártalmas emberekre, állatokra, növényzetre!

Általános felhasználása miatt minden háztartásban alkalmazható a készítmény különböző tisztításra, szagtalanításra, folteltávolításra:

- Szőnyeg, padlószőnyeg

- Ruhanemű

- Kárpit, szövetbútor, matrac

- Kellemetlen szagok kutyákon

- Kutya problémák, kutyakennel, kifutó

- Macska problémák, macskaalom szagtalanítás, macskavizelet eltávolítása

- Falak, padlók, hűtőszekrények, fagyasztók és egyéb felületek kezelése

 

Kutyapisis szőnyeg szagtlanaítása ODORMUTE-tal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odormute™ enzimes tisztítószer általános keverési arány:

1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Nagyobb arányú oldat nem károsítja a kezelt felületet, de gyorsítja a szag eltüntetését. Ha Odormute™ előtt más tisztítószerel kezelt a felület akkor a szag már nem biztos, hogy megszüntethető. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig ( kivéve keleti szönyegek ).

Keverési javaslat:

1. 1 evőkanál Odormute™ Powder 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

2. A por alakban tartósított enzimek a langyos vízben aktiválódnak. Az aktiválástól kezdődően a készítményt 4 órán belül fel kell használni a legjobb hatás eléréséhez.

3. A víz hőmérséklete 7°C és 60°C között kell lennie. Az optimális hőmérséklet tartomány 21-32 °C. A fagy nem árt az enzimeknek, de a 60°C feletti magas hőmérséklet elpusztítja őket.

4. Javasolt a kezelés során gumikesztyűt alkalmazni, hosszan érintkezés az oldattal eltünteti az elhalt bőr sejteket és irritációt, bőrpirosodást okozhat. Kerülni kell az oldat nyitott sebekbe való bejutását. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén, kontakt lencsék eltávolítása után hideg vízzel kell alaposan öblíteni. Ha irritáció lépne fel, orvoshoz kell fordulni.

 

Bármely felületen alkalmazható az Odormute™ készítmény. Néhány alkalmazás: kutyafekhely, folttisztítás, kuka, konténer, hűtőszekrény, fagyasztó, kisállat kalitka, kisállat akvárium illetve füst szag eltávolítása. Ezen kívül bárhol alkalmazható a kellemetlen szagok megszüntetésére.

Szőnyeg, padlószőnyeg

Nagyon fontos, hogy egy kis felületen próbát kell végezni az Odormute™ -tal, mielőtt az egész szőnyeg vagy egy nagyobb felület kezelése megtörténik.

Kisebb foltok, felületek

 

1. Alkalmazás előtt tesztelni kell egy kis felületen (színteszt). Áztatni kell hagyni, majd kiszárítani.

2. Nagyobb szőnyegek illetve padlószőnyegek esetében az összes szag forrását meg kell keresni és kezelni.

3. 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

4. Beáztatás után hagyni kell a kezelendő felületeket 1 órán át ázni.

5. Kezelés után teljesen ki kell szárítani a szönyeget. Javasolt a felületet törölközövel áttörölni és hajszárítóval vagy ventillátorral szárítani. Ellenkező esetben a nedvesen maradt felületen penészedhet az anyag és ammónia szagú lesz.

Szőnyeg teljes kezelése Odormute™ enzimes tisztítószerrel

1. Kezelés megkezdése előtt próbát kell végezni egy kis felületen ( színteszt szükséges ).

2. Kárpittisztító géppel is végezhető a tisztítás ilyenkor a szőnyegtisztító szerek helyett Odormute™ -t kell használni.

3. 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel és adagolható a géphez.

4. Száradás után, amennyiben a szag megszünt a gépbe adagolható az szőnyeg illatosító szer.

Fontos, hogy a szőnyeg teljesen kiszáradjon. Ellenkező esetben a nedvesen maradt felületen penészedhet az anyag és ammónia szagú lesz. Ha ez mégis előfordul, akkor újra át kell mosni a szőnyeget Odormute™ oldattal és 4 evőkanál szódabikarbónát adagolni a mosáshoz. A szódabikarbóna semlegesíti a hugysavat és van egy természetes szag mentesítő hatása.

Kisebb felületek száradása segíthető hajszárítóval vagy ventillátorral. Nagyobb felületkezelés esetén emelt állapotban kell szárítani a szőnyeget.

Vastag és shag szőnyegek esetében nagy gondot kell fordítani az áztatásra.

Keleti szőnyegek esetében nem alaklmazható az Odormute™.

Nagyobb felület kezelésére ajánljuk az Odormute™ koncentrált változatát.

Ruhanemű

1. Keverési javaslat mosógépi használat esetén 1 teljes mosáshoz 3 evőkanál Odormute™ por. A 3 evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por.

2. Az oldatot 25 - 45 °C vízhez kell önteni lavorba, kádba, amiben a ruhát áztatni kell. Kb. 11-12 liter vízhez adagoljuk a feloldott készítményt.

3. Ezt követően áztatni kell a ruhákat 1 órán át. Ha a szag megszűnt, akkor a mosógépbe töltjük a ruhát.

4. A mosógép végig mehet a mosáson. Amennyiben a mosás során eltűntek a szagok, mosópor adagolható a gépbe. Ha mégsem, akkor ismételni kell Odormute™ - tal a mosást a mosópor adagolása elő

 

Kárpit, szövetbútor, matrac

Ezeket a felületek is lehet kezelni az Odormute™ enzimes tisztítószerrel, de talán ezek a legnehezebben kezelhető felületek. A készítménynek el kell érnie a szag forrását, hogy megszüntesse azt. A szagok megszüntetése garantált csak a nehézséget a matrac teljes kiszárítása jelenti, miután a kezelés befejeződött. Ha a matrac vagy szivacs nem szárad ki teljesen, akkor penészedhet és ammónia szagú lesz a nedvesen maradt rész. Így a gyártó azt ajánlja, hogy ezen felületek csak a legvégső esetben legyenek Odormute™ -tal kezelve.

Alkalmas autókárpit tisztításra, szagtalanításra. Bútorok, kanapék, ülőgarnitúrák, fotelek, matracok tisztítására, szagtalanításra. Megszüntethető bármely organikus szag, mint pl. kiburult tej szag, halászlé szag, kisállatvizelet szag, hányás szag, izzadságszag autókban egyéb helyen stb.

Keverési és használati javaslat

1. 1 evőkanál Odormute™ Powder 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz.

2. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, így be kell áztatni a kezelendő felületet.

3. Beáztatás után hagyni kell a kezelendő felületeket 1 órán át ázni.

4. Ki kell teljesen szárítani a kezelt anyagot. Javasolt a felületet törölközövel áttörölni és hajszárítóval vagy ventillátorral szárítani.


Kellemetlen szagok kutyákon

Alkalmazható, mint szagtalanító spray kutyákra.

1. 1 evőkanál Odormute™ Powder 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz.

2. A kutya szőrét jól be kell dörzsölni az oldattal. A szem, száj és orr környékét kerülni kell, szükség esetén körbe kell mosni ruhadarabbal. Kellemetlen, erős szagok esetén az oldat egy órán át száradjon.

3. Ezekután alaposan, bő tiszta vízzel le kell öblíteni az oldatot és tiszta vízzel átmosni a kutya szőrét. Egyes esetekben bőr irritáció előfordulhat. Ha igen, akkor az Odormute™ oldatos mosást abba kell hagyni és alaposan, bő tiszta vízzel átmosni a kutya bőrét és szőrét.

Kutya kennel, kifutó...

Alkalmazható egy vagy több kutya esetében is a kennelekben, kifutókban a kutyavizelet szagtalanítására. A kert, terasz vagy akár belső térben kutyapisi szagtalanítására, megsemmisítésére. Alkalmazzák kutyatenyésztők, kennelek, kutya menhelyek, kutyapanziók, egy vagy több kutyás gazdik. Megszünteti a kellemetlen szagokat minden felületen és beáztatva a földben is illetve a beton pólusaiban. Használható beton, csempézett felületen vagy akár földön, füves területen.

Elsődleges alkalmazás

Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak a következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

Kijuttatás után az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

Az első használat után a következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ Powder / 3 gallon ( 11 liter ) langyos viz. A fenti utasításokat betartva.

 

Nagyobb felület kezelésére ajánljuk az Odormute™ C koncentrátumot, mely egy hagyományos kennel esetében 1 évre elegendő mennyiséget tartalmaz.

Macska problémák, macskaalom szagtalanítás, macskavizelet eltávolítása

A macskaalom szagtalanítása illetve annak környékének szagtalanítása házilag roppant egyszerű az Odormute™ készítménnyel.

A készítmény alkalmazása:

Ha kellemetlen szagú a macskaalom és annak környéke, vagy macskája nem mindig az almot használja, akkor az Odormute™ készítmény megoldja a kisállattartással járó kellemetlen szagokat. A készítményt por alakban a friss macskaalomra kell kiszórni, hogy megelőzze a bűzös szagokat. Vizelet szag- és folteltávolító spray-ként alkalmazva vagy szivaccsal átitatva a szőnyegen, kárpiton, ülőgarnitúrán, széken, fotelen szünteti meg a kellemetlen szagokat. Macska akár kandúr macska vizelet szag eltüntetésére alkalmazható. Kölyök macska esetében is alkalmazható, mert teljesen természetes anyagokból áll a készítmény. Eltávolítja a régi foltokat is, segít a szobatisztaság kialakításában, teljesen környezetbarát, lebomló termék.

Keverési és használati javaslat

1. 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

2. A felület nagyságától függően használható szivacs, virág permetező vagy nagyobb kézi permetező. Fontos, hogy mindenhol kezeljük a felületet, aholva a vizelet eljuthatott. Lemosható szivaccsal a falfelület. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását. Fontos, hogy az Odormute™ készítmény a szagokat megszünteti, de nem riasztja el kedvencét az adott helytől.

3. Macska vizelet eltávolítása ruháról ( színteszt szükséges )

4. Macska vizelet eltávolítása szőnyegből ( színteszt szükséges )

5. Macska vizelet kárpiton, matracon ( színteszt szükséges )

6. Új macskaalom esetében az alkalmazás 1 evőkanál a felszínre kiszórva.

 

Falak, padlók, hűtőszekrények, fagyasztók és egyéb felületek kezelése

Alkalmazható a háztartásban hűtők, fagyasztók, jégkészítő gépek szagtalanítására. Kisállat tartásban: hörcsög terrárium, hörcsögketrec szagmentesítésre, tengerimalac ketrec szagmentesítésre, hüllő terrárium szagmentesítésre, patkány és egér ketrecek szagmentesítésre, nyúlketrec szagmentesítésre, madárkalitka szagmentesítésre, papagájketrec szagmentesítésre, kutya szállító ketrecek szagmentesítésre, kutyaszállító dobozok szagmentesítésre, macska szállító dobozok szagmentesítésre, görény almok szagmentesítésre.

Füstszag, dohányfüst szag, fugák szervesanyagmaradék eltüntetésére alkalmazható pl. a konyhában.

Autókárpit tisztításra is alkalmazható. A készítménnyel megszüntethető az autókban kellemetlen hányás szag, kisállatszag, kiömlött tej vagy kakaó szag, kiömlött romlott ételszag.

Keverési és használati javaslat

1. 1/2 evőkanál Odormute™ Powder 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz.

2. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, így be kell áztatni a kezelendő felületet. A felület nagyságától függően használható szivacs, virág permetező vagy nagyobb kézi permetező.

Az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

 

A megrendeléshez kattintson ide!

Minden egyéb információ itt található: Általános Szerződési Feltételek.

További kérdéseit az elérhetőségeink valamelyikén jelezheti. 

 

VagusŸ termékek:

Kutyáknak/for Dogs

 

Lovaknak/for Horses

Gazdiknak/for Owners 

Gyártó és Forgalmazó: Molin Bt.

 

További termékek:

DogWatch Ebőrző rejtett kerítés

 

                 KILTIX® Nyakörv

D.T. Systems Kiképző nyakörvek

 

PlexidorŸ kutyaajtók

 
Biomass szervestrágya

Forgalmazó: Vágusz Zsolt egyéni vállalkozó

 
DogWatch Ebőrző rejtettkerítés
 
Odormute szagmentesítő   Doggie Dooley kutya wc

 

 
VagusDogs Amerikai Bulldog Kennel
 
D.T. Systems
 
Plexidor kutya ajtók
 
Biomass szervestrágya
 
Goughnuts

Hamarosan...