Vagus termékek
 
Vagus hírek
 
Kapcsolat/Contact
 
Általános Szerződési Feltételek (postaköltség stb.)
 

Részletek

 
A honlap frissítve:     2020.06.20.
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
 
 
Odormute a VagusDogsnál

Mint minden általunk gyártott, illetve forgalmazott terméket, így az OdormuteTM termékeit is saját magunk (is) teszteltük.

Fontos számunkra, hogy kizárólag olyan termékekkel foglalkozzunk, amikkel maximálisan meg vagyunk elégedve, azokat nyugodt szívvel ajánlhassuk tovább, tudjunk beszélni róluk saját tapasztalatainkkal, hiszen nap mint nap használjuk őket, életünk részét képezik.

Egy-egy termék tesztelése sokszor hetekbe, hónapokba, de akár -bizonyos termékeink esetében- évekbe is telik. Gyártani, vagy forgalmazni csak ezt követően fogjuk.

Nem történt másképp az OdormuteTM termékekkel sem, amik a több hónapos teszt során meggyőztek, így azok forgalmazását is megkezdjük.

Az első adag OdormuteTM szagmentesítő koncentrátumot éppen hazafelé hoztuk az importőrtől, de megérkezésünk előtt kb. 1 perccel a kislányunk jelezte, hogy nem érzi jól magát, hányingere van, amit sajnos abban a pillantban ki is mutatott, még mielőtt kiszállt volna az autóból. Ennek következményeként az ülésre, az előtte lévő ülés háttámlájára, illetve a padlóra is jutott bőven az aznapi finomságokból. Gyorsan megpróbáltuk a takarítást elvégezni, azonban mi is emberből vagyunk, ahogy a nagyja kész lett, megállapodtunk, hogy majd holnap, világosban, kipihenten folytatjuk. Gondolom nem kell részletezni, hogy másnap a kocsiajtó kinyitásakor mit éreztünk... Öröm az ürömben, hogy legalább az  OdormuteTM szagmentesítő tesztelését azonnal megkezdhettük, ami néhány órán belül már meg is győzött, teljesen eltűntek a kellemetlen szagok az autóból. 

Ezek után már biztosak voltunk benne, hogy az eredeti célra vásárolt (3 db kutyánk utáni szagmentesítés a kutyaólakban, kennelekben főleg az állandó felüljelölgetések miatt) már meg sem fog kottyanni az  OdormuteTM szagmentesítő koncentrátumnak.

A teljes meggyőződést számunkra az adta, amikor a lefolyókban is kipróbáltuk. Új építésű házban lakunk, így komolyabb dugulásunk még nem volt, de 8 éve kűzködünk a csatornaszaggal, ami időről-időre előjött és elviselhetetlen volt. Az  OdormuteTM koncentrátumos kezeléseket követően egyre ritkábban jön vissza a csatornaszag, ennek eredményeként nem szennyezzük tovább környezetünket az egyébként méregdrága mérgekkel, hanem természetes úton (enzimek és baktériumok segítségével) oldódik meg a problémánk.

Bevallom őszintén a legnagyobb próbát a Doggie Dooley kutya WC beüzemelése okozta, hiszen tudtam, hogy ez jónéhány órát igénybe vesz majd, ki kell ásni a helyét, ami bizony kemény fizikai munka. A fentiek tekintetében azonban biztos voltam ennek a terméknek is a tökéletes működésében, így rávettem magam és eltelepítettem a mi "miniatür szennyvíztárolónkat". Azóta már nem okoz gondot a kutyapiszok eltüntetése - egyszerűen és környezetbarát módon vízzé bontjuk.

 

A megrendeléshez kattintson ide!

Minden egyéb információ itt található: Általános Szerződési Feltételek.

További kérdéseit az elérhetőségeink valamelyikén jelezheti. 

 

VagusŸ termékek:

Kutyáknak/for Dogs

 

Lovaknak/for Horses

Gazdiknak/for Owners 

Gyártó és Forgalmazó: Molin Bt.

 

További termékek:

DogWatch Ebőrző rejtett kerítés

 

                 KILTIX® Nyakörv

D.T. Systems Kiképző nyakörvek

 

PlexidorŸ kutyaajtók

 
Biomass szervestrágya

Forgalmazó: Vágusz Zsolt egyéni vállalkozó

 
DogWatch Ebőrző rejtettkerítés
 
Odormute szagmentesítő   Doggie Dooley kutya wc

 

 
VagusDogs Amerikai Bulldog Kennel
 
D.T. Systems
 
Plexidor kutya ajtók
 
Biomass szervestrágya
 
Goughnuts

Hamarosan...